lørdag 8. mai 2010

Kjøttpudding

Denne kjøttpuddingen er helt hjemmelaget.

For denne terakottaforma full med kjøttpudding behøver du:

ca 1 kilo kjøttdeig, blandafärs brukte jeg
4-5 egg avhengig av størrelsen
1 pose ferdighakket frossenløk
0,5 dl fløte
2 ss creme fraiche
salt, pepper og dill.

Bland alt sammen til en røre, og trykk ned i en hvilken som helst form, i dette tilfelle en terakottagryte.
Varm ovnen til 220 grader, legg på lokk og stek i 50 minutter. Grill så i 20 minutter mens du lager en passende saus og noen grønnsaker. I dag ble denne retten nytt med rosenkål, gulrot og løk stekt i panne i litt olivenolje, og jeg laget fløtesaus av GreenLine sin brunsaus med hjelp av litt vann, litt fløte og litt creme fraiche.

Nam!

Ingen kommentarer: