Det er alt for lenge mellom hver gang jeg blogger her for tiden, tiden flakser i vei som en stressa småspurv så jeg knapt rekker noe som helst føles det som i blandt.
Siden jeg kjøpte 10 brød på grensa har vi spist bare det lowcarb-brødet jeg kjøpte der. Det lyse brødet var vel ikke all verden om du spør meg, helt greit liksom, men det metta relativt dårlig.
Det vanlige low-carb brødet fra carbzone var mye bedre og metta langt mer dessuten, så vi kjøper nok av det til vanlig tror jeg.
Nå gjenstår spørsmålet om jeg kan få tak i det her oppe. Jeg skal sjekke litt i matbutikker i hudiksvall siden carbzone har mange ica/maxi og coop butikker som återförsälgare.
Nå for noen uker siden ladet vi frysern med 30 kilo økologisk kravmerket grisekjøtt. Det har gjort underverker for kostholdet! Og til helgen henter vi et helt lam, ukjent antal kilo med kjøtt der. Tror jeg må ta med meg et lår til mamma, for jeg vet faktisk ikke om vi får plass til all maten i vår egen fryser! Men vi får vel se. Får vel lage et lammelår til helgen når vi får besøk.
I mellomtiden har vi spist og spist i frysern nå for å få litt plass til det lammet, og i helgen sto Hjortestek på menyen!
Jeg stekte den i gryte med løk og rødvin noe som gav et utmerket resultat og en kraft jeg kunne bruke til en saus i etterkant. Dampet brüsselkål og middagen var komplett.
I dag strimlet jeg halvparten av det kjøttet som var igjen, og stekte det med masse smør. Deretter hadde jeg litt vann og buljong på, samt jeg krydret det til med tomatsaus med chilismak og Ajvaro med spansk pepper. Nammelige saker.
Jeg kappet opp resten av brüsselkålen og tillot meg litt vannkastanjer og dermed hadde jeg en utrolig herlig middag for to.
Min low-carb blogg er flyttet over til min hovedblogg, besøk meg nå på http://rexy75.blogspot.com !
mandag 22. november 2010
onsdag 27. oktober 2010
Low carb brød i butikken
Maximat på charlottenberg sitt kjøpesenter har tatt inn low-carb brødet til CarbZone så nå som vi var over i Norge og hilste på benyttet jeg anledningen til å kjøpe 10 brød på vei hjem.
Jeg skal undersøke muligheten av å bestille kartonger med det her på lokale Icabutikken, men jeg holder ikke pusten for å si det sånn.
Det vanlige brødet har 10 gram karbohydrater per 100 gram brød, og 2,7 gram per skive i følge pakningen.
Det finnes også et "lyst" brød som har 15 gram, det kjøpte jeg bare 3 av, men også det er vel under grensa for menge per skive. Det er jo uansett for frokosten jeg skal ha det, ikke for hverdagsmat.
Jeg skal forsøke å legge inn en rutine av å spise yoghurt med kli og annet low-carb vennlig før jeg drar på jobben, og så en skive til frokost der.
Brødet er faktisk riktig godt, men det er ganske lite, det er ikke like stort og tykt som vanlig brød. Men hvem bryr seg? Man skal jo ikke spise mye brød uansett!
Jeg skal undersøke muligheten av å bestille kartonger med det her på lokale Icabutikken, men jeg holder ikke pusten for å si det sånn.
Det vanlige brødet har 10 gram karbohydrater per 100 gram brød, og 2,7 gram per skive i følge pakningen.
Det finnes også et "lyst" brød som har 15 gram, det kjøpte jeg bare 3 av, men også det er vel under grensa for menge per skive. Det er jo uansett for frokosten jeg skal ha det, ikke for hverdagsmat.
Jeg skal forsøke å legge inn en rutine av å spise yoghurt med kli og annet low-carb vennlig før jeg drar på jobben, og så en skive til frokost der.
Brødet er faktisk riktig godt, men det er ganske lite, det er ikke like stort og tykt som vanlig brød. Men hvem bryr seg? Man skal jo ikke spise mye brød uansett!
Abonner på:
Kommentarer (Atom)